Kleurrijke schilderijen

Leuke actie van Drukkerij Heijnis en Schipper

Corine Gorter van Corine’s Colors: voor vrolijke kinderkamers zet haar tekenwerk op de kaart! (en hoopt ooit een prentenboek te maken)

Corine: “Ik vind het fascinerend om emoties vast te leggen. Of dat nu is in de vorm van schilderijen, tekeningen, foto’s, tekst of gedichten. Het is leuk om daar op diverse manieren vorm aan te geven en er een beetje mee te spelen. Voor kunst heb ik altijd een passie gehad. Ik kan daar ontzettend van genieten en wanneer ik zelf kunst maak, kan ik al mijn emoties erin kwijt.

Zo ontdekte ik al jong dat het me hielp bij diverse verwerkingsprocessen. Tijdens mijn eindexamenjaren schreef ik een gedichtenbundel. Sommige gedichten kalligrafeerde ik en behing er de muren van mijn kamer mee. Speciaal voor kinderen heb ik een serie vrolijke schilderijen gemaakt in klein formaat, zodat je ze makkelijk kunt combineren. Indien gewenst schilder ik de naam of geboortedatum erop.

De laatste maanden besteed ik mijn tijd voornamelijk aan het schrijven van verhalen voor kinderen. Zo’n verhaal is net een diamant die je slijpt. Beetje bij beetje wordt het steeds mooier. Althans, dat hoop ik! Zo heel af en toe schilder ik een groot doek, voor mezelf, omdat ik dat leuk vind om te doen. Ik heb er inmiddels een heleboel op mijn zolder staan, wat ik wel een beetje jammer vind. Wie weet lukt het me ooit een expositie te houden, dat lijkt me erg leuk! Maar waar ik echt van droom? Mijn eigen prentenboek, ooit”.

kaartenactie

De inzendingstermijn voor de ansichtkaartenactie is gesloten, maar later dit jaar doen we het nog eens. Wil je op de hoogte gehouden worden stuur dan een mailtje naar info@heijnis-schipper.nl

Dit bericht is gepubliceerd op 11 mei 2016 om 20:08. Het’is opgeslagen in schilderijen en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: