Kleurrijke schilderijen

Nieuwe kaartjes

Mijn kaartjes bij Conceptstore Pear tree in Zaandijk lopen erg goed! Ik ben dan ook druk bezig met het ontwerpen van nieuwe kaartjes. Welke het gaan worden weet ik nog niet, maar ik kan je wel alvast laten zien waar ik mee bezig ben: een vogeltje tussen de gekleurde herfstblaadjes! vogel in de herfst

Dit bericht is gepubliceerd op 2 oktober 2018 om 20:08. Het’is opgeslagen in kaartenactie en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: