Kleurrijke schilderijen

Spannend!

Morgen komt de proefdruk binnen van dit nieuwe kerstkaartje! Ik ben heel erg benieuwd, ik hoop natuurlijk dat het er mooi uitziet! Ik heb er in ieder geval flink hard aan gewerkt. In deze tekening zit bijna een hele week werk. Deze kaart wordt voorlopig als ansichtkaart gedrukt, dat is wel zo fijn voor het milieu.
Merry Christmas

Dit bericht is gepubliceerd op 23 november 2018 om 20:08. Het’is opgeslagen in kaartenactie en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: