Kleurrijke schilderijen

Over Corine’s Colors

Vrolijke schilderijtjes

Kinderkamers

Het is mijn passie om vogeltjes, uilen en andere grappige dieren te schilderen. Ik maak de schilderijtjes met veel plezier en aandacht. Ik kan het gewoonweg niet laten, ik moét zo af en toe iets tekenen of schilderen.

De laatste tijd maak ik overigens nog weinig voor kinderkamers. Ik ben meer werk gaan maken op grote doeken. Ik kon daar veel beter mijn fantasie in kwijt. Zo af en toe maak ik nog een klein doekje of aquarel.

Mijn veel te kleine woonkamer staat vol met verf, doeken, potten gevuld met kwasten en een knots van een schildersezel. Je zou ook kunnen zeggen dat ik een pracht van een atelier heb, maar dat ik nog op zoek ben naar een woonkamer.

Bestellen

Bestellen gaat middels het invullen van een contactformulier. Ook kan je schilderijen via Facebook bij mij bestellen. Natuurlijk pak ik het mooi voor je in, met een ecologisch verantwoord papiertje. Doeken worden ingepakt in (gerecycled) bubbeltjesplastic.

Braderieën

Het is alweer enige tijd geleden dat ik voor het laatst een braderie bezocht. Gezien het wisselvallige weer in Nederland is het risico dat mijn werk beschadigd raakt gewoonweg te groot, en indoor braderieën zijn erg zeldzaam. Jammer, want ik vond het altijd wel gezellig om een dagje op een braderie te staan. Hieronder een foto van mij op een braderie in Koog aan de Zaan:

DSC01340a

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag zien wat ik zoal maak?

In de diverse mappen op de homepage vind je een overzicht. Veel kijkplezier! 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: